Een hapje voor bij de borrel, of gewoon een lekker tussendoortje? Deze feestelijk belegde avocado kan bijna op elk moment van de dag. Vol goede vetten en bomvol smaak! Zelfgemaakte tonijnsalade erop en uitlepelen maar. Echt smullen!
Ingrediënten (2 pers)
- 2 eetrijpe avocado’s
- 1/2 rode ui
- 1/2 potje kappertjes (à 100 gr)
- blikje tonijn (op water)
- yoghurt
- mayonaise
bereiding
- Halveer de avocado’s en haal de pit eruit (mes vlak in de pit hakken, kwartslag draaien en klaar 🙂 ).
- Giet de tonijn af en doe het in een kommetje met de kappertjes erbij.
- Snipper de halve rode ui in de kleinst mogelijke stukjes en doe de uiensnippers bij het tonijnmengsel.
- Voeg 1 eetlepel mayonaise toe en 2 eetlepels yoghurt. Goed doorroeren.
- Vul de halve avocado’s met de tonijnsalade. Lepeltje erbij en SMULLEN maar!