Gnocchi alla bruschetta: geen tijd om te koken? Probeer deze pasta met gerookte kip, bruschettamix, tomaatjes, feta en rucola!

Gnocchi alla bruschetta

Weinig tijd om te koken? Tijd voor een snelle pasta! Gnocchi kook je in 2-3 minuten en de rest van de ingrediënten vragen ook bijna nihil aan voorbereiding. De smaakmaker is een gedroogde bruschettamix, die je bij veel kookwinkels en supermarkten kan krijgen. Wedden dat je deze pasta in 10 minuutjes klaar kan hebben? En bonus: het is nog superlekker ook!

Ingrediënten (2-3 pers)

  • 500 gr gnocchi
  • 250 gr gerookte kip
  • 100 gr snoeptomaatjes
  • 75 gr rucola
  • 50 gr fetablokjes
  • bruschettamix

Bereiding

  1. Schep 3-4 eetlepels bruschettamix in een pannetje, voeg een flinke scheut water toe (bruschettamix staat net onder water) en een flinke scheut olijfolie.
  2. Zet het pannetje op het vuur en kook de bruschettamix een paar minuutjes, tot de mix geweld en ingedikt is.
  3. Snijd de gerookte kip in kleine blokjes en halveer de snoeptomaatjes.
  4. Kook de gnocchi 2-3 minuten en giet ze daarna af.
  5. Roer de bruschettamix door de gekookte gnocchi en voeg ook de gerookte kip en de tomaatjes toe.
  6. Voeg de blokjes feta en de rucola toe en roer de hele handel goed door.
  7. Opscheppen en SMULLEN maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *