Zomerse wraps: heerlijke wrapjes met aardbeien, geitenkaas en spek. Zo kom je de zomer wel door!

Zomerse wraps met geitenkaas, walnoten, bacon en aardbeien

Een koningsmaal op Koningsdag! Hartig met zoet, lekker fris en toch ook knapperig; deze wraps hebben alles voor een fijne zomerdag. Of lentedag natuurlijk šŸ˜‰

Ingrediƫnten (2-3 pers)

  • 1 pak kleine tortilla wraps (8 stuks)
  • 200 gr zachte geitenkaas
  • 200 gr spekblokjes
  • 1 bakje verse aardbeien
  • voordeelverpakking rucola slamelange (150 gr)
  • 100 gr walnoten (bakje)
  • olijfolie
  • honing

BEREIDING

  1. Was de aardbeien, haal de kroontjes eraf en snijd ze in stukjes van 1-2 cm. Zet de stukjes klaar in een bakje.
  2. Bak de spekblokjes uit in een koekenpan totdat ze bruin en knapperig zijn. Zet de uitgebakken spekjes klaar in een bakje.
  3. Bak de walnoten even kort in een koekenpan, totdat ze goudbruin en dus knapperiger zijn. Laat even afkoelen, breek ze in stukjes en zet de stukjes walnoten klaar in een bakje.
  4. Maak in een kom de salademix aan met een scheutje olijfolie.
  5. Warm de wraps 30 seconden op in de magnetron; daar worden ze wat buigbaarder van šŸ™‚
  6. Haal de geitenkaas uit de verpakking en warm dit ook 15 seconden (niet langer!) op in de magnetron. Vaak haal je geitenkaas rechtstreeks uit de koelkast; hier wordt het wat smeerbaarder van šŸ™‚
  7. Bouw je wrap! Smeer met een mes een dunne laag geitenkaas erop (alsof je een boterham smeert), begin daarna met sla en vul naar smaak aan met aardbeien, uitgebakken spek en stukjes walnoot. Voor je wrap dichtvouwt nog even de finishing touch: een kneepje honing over de vulling van je wrap en SMULLEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *